TED OKULLARI 22. MÜDÜRLER TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Sayın Türkan Yaman ve Anadolu Lisesi Müdürümüz Sayın Jale Haşimoğlu, 3-4 Kasım 2023 tarihlerinde TED Antalya Koleji ev sahipliğinde Antalya’ da gerçekleştirilen 22.TED Okulları Müdürler Toplantısına katılım gösterdiler. Birinci gün TED Genel Başkanı Sayın Selçuk Pehlivanoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Şule Akalın’ın “TED Okulları Genel Bilgilendirme ve Değerlendirme”, Bilkent Üniversitesi Kimya Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Emrah Özensoy’un “Eğitimde Yöneticilik Üzerine Notlar” sunumları ile başlayan toplantı ; ikinci gün Okul Geliştirme Müdürü Sayın Burcu Tekneci’nin “TEDMEG”  ( Matematik Eğitimi Güçlendirme Projesi) ve TED Yükseköğrenim Vakfı Genel Müdürü Sayın Esra Ayken’in TED Okulları Performans Değerlendirme Sistemi sunumları ile tamamlandı.