TED KOCAELİ KOLEJİ ANADOLU LİSESİ BİYOLOJİ LABORATUVARI ÇALIŞMASI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri “İnsan Anatomisi” ünitesinde yer alan “Sinir Sistemi ve Duyu Organları” konuları ile ilgili olarak 12 Ocak 2024 tarihinde organ diseksiyonu gerçekleştirdiler. Laboratuvar ortamında beyin ve göz yapısını ve bölümlerini inceleyen öğrencilerimiz ders içeriğini somutlaştırarak öğrenmeyi daha etkin hale getirdiler.

TED Kocaeli Kolejinde, Biyoloji dersi kapsamında, insan anatomisi ve fizyolojisini incelerken yapılan deneyler canlı hayvan organları üzerinde yapılmaktadır. Böylece, tüm öğrencilerin gerçek bir uygulamaya dahil olmaları, hem görerek hem dokunarak öğrenmeleri, bilim okur-yazarı olmaları ve özellikle tıp ve sağlık alanındaki mesleklere ilgi duyan öğrencilerin bu alanlarda başlangıç deneyimi edinmeleri sağlanmaktadır.