TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU “100. YILDA 100. GÜN”Ü COŞKUYLA KUTLADI

TED Kocaeli Koleji Özel İlkokulunda Cumhuriyetimizin 100. Yılında okulda geçirdiğimiz 100. gün büyük bir coşkuyla kutlandı. 19 Şubat Pazartesi gününe müzik dinletisi ve egzersizlerle başlayan 1. sınıf öğrencilerimiz okula dair duygularını yazıp koridor panosuna astılar, sınıftaki çalışmalarının yanı sıra koridorda el baskısı etkinliğini neşeyle tamamladılar.

Disiplinler arası çalışmalar yürüterek 100. gün etkinlikleri kapsamında İngilizce derslerimizde keyifli şarkılar ile dans ederken 100’e kadar saydılar, bulmacalar çözerek önceki kazanımlar ile bağdaşan ve vücudu 100 bölümden oluşan canavarları, cümleleri okuyarak çizdiler.

Okuldaki 100. günümüz öğrencilerin göstermiş olduğu ilgiyle birlikte, büyük bir keyifle tamamlandı.