TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ GLOBAL CITIZENSHIP CLUB SIFIR ATIK ETKİNLİĞİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Global Citizenship Kulübü Öğrencileri, çevre bilinci ve sürdürülebilirlik konularına dikkat çekmek amacıyla 26 Nisan 2024 tarihinde TED Kocaeli Koleji 4. Sınıf öğrencileri için unutulmaz bir etkinlik düzenledi. “Sıfır Atık Yarışması” şeklinde gerçekleşen etkinlikte 4. sınıf öğrencileri, atık malzemelerden yaratıcı ürünler ortaya çıkarmak için gruplara ayrıldılar. Kendi ürünlerini oluştururken, aynı zamanda ürünleriyle ilgili soruları cevaplayarak ve sunumlarını gerçekleştirerek sunum becerilerini geliştirdiler. Gerçekleştirilen bu etkinlik sadece israfı azaltmak ve atıkları önlemek, yeniden kullanmak ve geri dönüştürmek konularında farkındalık oluşturmakla kalmadı; aynı zamanda öğrencilerin İngilizce konuşma becerilerini de güçlendirdi. Arkadaşlarıyla uyum içinde çalışmanın ne kadar verimli sonuçlar doğurabileceğini deneyimleyerek önemli bir öğrenme süreci yaşadılar.

Bu başarılı çalışmada yer alan tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.