TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ TASARLADIKLADIKLARI KİTAPLARIYLA ANA SINIFINDA

TED Kocaeli Koleji 8. sınıf öğrencileri Nehir Çelebioğlu ve Melis Duru Sarıoğlu 2023-2024 eğitim öğretim yılında tasarladıkları kitap projelerini 12 Haziran Çarşamba günü Okulumuzun Ana Sınıfı öğrencilerine sundular.

Öğrencimiz Melis Duru Sarıoğlu kendi yazıp resimlediği “Parktaki Arkadaş” adlı çocuk kitabını Ana Sınıfı öğrencilerimize okudu, daha sonra öğrencilerimizle soru cevap etkinliği yaptı. Öğrencimiz Nehir Çelebioğlu ise kendi tasarladığı İngilizce boyama kitabı “Sea Animals”ın karakterlerinden oluşan “A Secret Birthday Party” adlı İngilizce hikâyesini öğrencilerimizle paylaştı. Öğrencilerimiz boyama kitabından paylaşılan örnekleri boyayarak etkinliği tamamladılar. Bu projeyle ortaokul öğrencilerimiz yaratıcı yazma becerilerinin yanı sıra sunum becerilerini de geliştirirken Ana Sınıfı öğrencilerimiz de keyifli bir etkinlik gerçekleştirmiş oldular.

Bu çalışmayı gerçekleştiren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.