TED KOCAELİ KOLEJİ BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ’NDE

TED Kocaeli Koleji öğrencilerimiz, TEOG sınavı sonrasında ilerleyen yıllardaki hedeflerini yardımcı olması ve hedefleri hakkında ilham almak amacıyla ülkemizin en köklü üniversitelerinden Boğaziçi Üniversitesi’ni ziyaret ettiler.

Zorlu TEOG sınavı sonrası hem üniversite ortamını yakından incelemek hem de öğrencilerin hedeflerini belirlerken yol haritalarını çizmeleri noktasında motive olmaları amacıyla Boğaziçi Üniversitesi’ne gezi düzenlendi.

“UZAY VE MANYETİZMA” TANITILDI

Boğaziçi Üniversitesi gezisi kapsamında 8.sınıf öğrencileri, kampüs tanıtımının ardından Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burçin Ünlü’den “Uzay ve Manyetizma” konulu sunumu dinleyip eğitim aldılar. Öğrencilerimiz sunum sonrası Türk Edebiyatının en önemli isimlerinden Tevfik Fikret’in Aşiyan’da bulunan evini gezme fırsatını yakaladılar.