AGÜ VE TED KOLEJLERİNDEN SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA SERTİFİKA VE FARKINDALIK PROGRAMI

TED Kayseri Koleji ve Abdullah Gül Üniversitesi iş birliği ile gerçekleşen sertifika programına Okulumuzun JMUN (Birleşmiş Milletler Modeli) Kulübü öğrencilerinden Yiğit Kayabaş, Öykü Şahin, Aysel Elif Kocabey ve Dilek Ekin Erna katıldılar. 5 hafta boyunca her Çarşamba çevrimiçi olarak süren programda ‘Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ üzerine konuşuldu ve tartışıldı. Ayrıca öğrencilerimiz Türk Eğitim Derneği Okulları Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şule Akalın, Birleşmiş Milletler gönüllüsü Nil Memişoğlu, AGÜ Mimarlık Fakültesi Araştırma görevlisi Özlem Kevseroğlu, AGÜ Teknoloji Transfer Ofisi temsilcisi, UNDP (Birleşmiş Kalkınma Programı) temsilcisi ve UNHCR (Birleşmiş Milletler Yüksek Komiserliği) Türkiye Direktörü gibi seçkin konuklarla anılan konu üzerine beyin fırtınası yaptılar.
Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.