AİLE BÜYÜKLERİMİZDEN HİKAYELER

TED Kocaeli Anasınıfı öğrencilerimiz, 20-22 Mart 2019 günleri arası kitap okuma saatini aile büyükleri ile geçirdi.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencilerimiz, Yaşlılar Haftası sebebiyle sınıflarında kura çekerek anneanne, babaanne ve dedelerini sınıflarına davet etti. Etkinliğimiz, yaş alan insanların; dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olduğu bilincini öğrencilerimize kavratmak amacıyla düzenlendi. Ziyaretimize gelen büyüklerimiz, öğrencilerimize hikaye anlatımı yaptı ve hikaye sonunda sorulan sorularla karşılıklı etkileşim kurdular. Etkinliği gerçekleştiren aile büyüklerimize katılım belgesi takdim edildi.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.