“Ailemle Beraber Spor Yapıyorum” Etkinliğimiz ile Çok Eğlendik!

TED Kocaeli Koleji Sanat, Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde yer alan Voleybol, Basketbol ve Yüzme Okullarımızda 23 Mart 2019 Cumartesi günü sporcu öğrencilerimiz ailelerini antrenmanlarına davet ederek “ Ailemle Beraber Spor Yapıyorum” etkinliğini gerçekleştirdiler.

Etkinliklerde keyifli ve güzel anların yaşanması, sporcu öğrencilerimizin davet ettiği ebeveynleri ile birlikte antrenmanları yapmaları aile bağlarının güçlenmesine ve örnek olmalarına imkan tanıdı. Etkinliğin sonunda sporcu öğrencilerimiz anne/babalarına günün hatırası olarak katılım sertifikalarını verdiler. Bu etkinlikte bizi yalnız bırakmayan velilerimize, sporcu öğrencilerimize, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen antrenörlerimize teşekkür ederiz.