ALMANCA OLİMPİYATLARI TÜRKİYE FİNALİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Erkmen Erken Almanca Olimpiyatları yarışmasında 650 öğrenci arasından ilk 15’e ismini başarı ile yazdırarak, Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Uluslararası Almanca Öğretmenleri Birliği (IDV) işbirliğinde Goethe-Institut tarafından 2 yılda bir Almanya’da düzenlenen Uluslararası Almanca Olimpiyatları (IDO) ulusal ön elemelerini 10. sınıf öğrencimiz Erkmen Erken başarı ile geçip, Türkiyenin en iyi 15 A2 öğrencisi arasına girmiştir. 28 Mart 2020 Cumartesi günü Eskişehir’de yapılacak olan Türkiye finalınde en iyi öğrenci Goethe-Institut bursuyla 26.07. – 08.08.2020 tarihleri arasında Dresden Uluslararası Almanca Olimpiyatlarına katılabilecektir. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.