ANA SINIFI VELİLERİMİZ KAHVALTIDA BULUŞTU

Ana sınıfı 4 ve 5 yaş grubu öğrencileri, aileleri, öğretmenleri ve yöneticileri 4 Kasım 2017 Cumartesi günü keyifli bir kahvaltıda buluştu.

TED Kocaeli Koleji ana sınıfı 4 ve 5 yaş grubu öğrenci, veli, öğretmen ve yöneticileri paylaşımlarla dolu keyifli bir hafta sonu geçirdi. Etkinlikte öğrencilerin 2 aylık süreçte yaptıkları çalışmaların sergisinin gezilmesinin ardından kahvaltıya geçildi. Masalarda anne babaları çocuklarının elleri ile hazırladıkları seramikten magnetler sürprizi karşıladı. Kahvaltıda veliler ve öğretmenlerin birbirlerini daha yakından tanımalarına sebep olan keyifli sohbetlerin ardından, okulumuz hafta sonu Multi-Sport Academy derslerini düzenleyen Geleceğin Yıldızları katkısıyla öğrenci ve velilerin içinde bulunduğu sportif etkinlikler ile keyifli saatler geçirildi.