ANASINIFI 5 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİNİN 1.SINIF ORYANTASYON PROGRAMI BAŞLADI

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 Yaş grubu öğrencileri için hazırlanan 1.Sınıf Oryantasyon Programı 24 Şubat 2020 Pazartesi günü başladı. Okulumuz Sınıf Öğretmenliği ve Okul Öncesi Öğretmenliği bölümleri tarafından hazırlanan çalışmalarda 5 Yaş grubu öğrencilerimiz İlkokulla tanıştılar.

Anasınıfı 5 yaş öğrencileri oryantasyonun ilk gününe okulun bölümlerini gezerek ve okul çalışanlarını tanıyarak başladılar. Haftanın ikinci dersinde sınıflara geçen öğrencilerimiz, okulumuz öğretmenleriyle birlikte ilk derslerini yaptılar. Heyecanları ve mutlulukları gözlerinden okunan miniklerimizin çalışmaları görülmeye değerdi. 24 Şubat 2020 Pazartesi günü başlayan ve haftada iki ders saati olarak planlanan 1. Sınıf Oryantasyon Programı 3 Nisan 2020 Cuma gününe kadar devam edecek. TED Kocaeli Koleji olarak Anasınıfı 5 Yaş grubu öğrencilerimize İlkokul yolculuklarında başarılar diliyoruz.

Tüm fotoğraflar için buraya tıklayabilirsiniz.