ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ MUTFAK ETKİNLİĞİNDE MEYVE SALATASI YAPTILAR

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 4 ve 5 yaş grubu öğrencileri 16 Mart 2018 Cuma günü okul mutfağında meyve salatası yaptılar.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 4 ve 5 Yaş grubu öğrencileri mutfak etkinliğinde öğretmenleriyle birlikte meyve salatası yaptılar. Öğrenciler, ilkbahar mevsiminin besleyici meyveleri olan elma, armut, kivi, muz ve portakalı daha yakından tanıdılar. Meyvelerin kabuklarını iş birliği içinde soyan ve yardımlaşarak tabaklarını süsleyen öğrenciler, yaptıkları meyve salatasını afiyetle yediler. Bu etkinlikle birlikte öğrenciler, “Çeyrek, yarım, bütün, sayı kavramı, miktar gibi bilişsel becerilerin yanında; grupla çalışma, yardımlaşma, paylaşma ve iş birliği gibi sosyal becerilerini desteklemiş oldular.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız