ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ “OKUL DIŞARIDA” HEYECANINI AİLELERİYLE YAŞADILAR

Anasınıfı öğrencilerimiz 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü aileleri ile beraber kulüp dersini ve okul dışarıda heyecanını birlikte yaşadı.

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı öğrencileri, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının başlangıcından bu yana sanat ve spor içerikli kulüplerinde öğrendiklerini ve deneyimlediklerini anne-babaları ile beraber paylaşmak üzere ortak bir ders planladılar.

Anne-baba-çocuk paylaşım gününde aileleriyle birlikte zaman geçirmekten oldukça keyif alan anasınıfı öğrencilerimiz, mutluluklarını doyasıya yaşama fırsatı buldular. Öğrencilerimiz ayrıca etkinliğin sonunda, okul bahçesinde “Oyun her zaman, her yerde ve herkese!” sloganı ile çeşitli istasyonlardan oluşan parkurlarda aileleri ile beraber oyun oynama keyfine vardılar.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız