ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ ONLİNE CANLI DERSLERİNDE  BABALAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPTI

Anasınıfı öğrencileri 17 Haziran 2020 Çarşamba günü öğretmenleri ile canlı derslerinde “Babalar Günü” etkinliği yaptılar.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri Haziran ayı etkinliği kapsamında, 17 Haziran 2020 Çarşamba günü öğretmenleri ile canlı derste Babalar Günü için etkinlik yaparak eğlendiler. Babalarımızın hayatımızdaki önemini vurgulayarak, Babalar Gününün nasıl ortaya çıktığı, babalarımıza karşı olan saygı ve sevginin önemi hakkında tekrar bilgi sahibi oldular. Babaları için arkadaşları ile birlikte bu etkinliği yaparak; etkileşim, duygu paylaşımı, vb. duyguları birlikte deneyimleme fırsatına sahip oldular. Sonsuz fedakarlıkları ve koşulsuz sevgileriyle evlatlarının bir ömür koruyucusu olan tüm babaların babalar gününü kutlarız.