ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN SEVİMLİ TRAFİK LAMBALARI

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 Yaş grubu öğrencileri 14 Mayıs 2020 Perşembe günü öğretmenleri ile canlı derste Sevimli Trafik Lambaları yaparak eğlenceli atıştırmalık hazırladılar.

“TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri Mayıs ayı “Üretim” temasının mutfak etkinliği çalışması kapsamında 14 Mayıs 2020 Perşembe günü öğretmenleri ile canlı derste Türkçe Dil Etkinliği olarak “Trafik, İlkyardım” ve “Trafik Kurallarını” öğrendiler. Trafik Haftasının anlam

ve önemini anlatan şarkılar dinleyip, eğitici videolarla tekrar ettiler. Öğretmenleri rehberliğinde “SevimliTrafik Lambaları” hazırladılar. Minik aşçılarımız mutfak etkinliğinde kullanılan malzemeleri tanıyarak minik elleriyle sevimli trafik lambalarını yaptılar. Minik aşçılarımız etkinliklerini yaparken “Trafik işaretleri”, “Trafik kurallarının önemi”, “Yaya ve sürücülerin görevleri” konuları üzerine de sohbet ettiler. Bu etkinlikle öğrencilerimizde temel yaşam becerilerimizi destekleyerek “bütün-yarım-çeyrek”, “parça-bütün”, “az-çok”, “içinde-dışında” ve “başında-ortasında-sonunda” kavramlarının pekiştirilmesini sağladık.