ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZE İNGİLİZCE DESTEKLİ GÖRSEL SANATLAR DERSİ

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencilerimizin görsel sanatlar öğretmeni ve İngilizce öğretmeni eşliği ile çift dilli olarak haftada iki ders saati “Co- Teaching Görsel Sanatlar” dersi yıl boyunca farklı yöntem ve materyaller kullanılarak devam ediyor.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencilerimiz, görsel sanatlar ve İngilizce öğretmenleri eşliğiyle çift dilli olarak, “Co – Teaching Görsel Sanatlar” dersinde tüm duyularını etkin bir şekilde kullanma fırsatı elde ediyorlar. Farklı yöntemler, teknikler, materyaller ve uygulamalar ile haftada 2 ders saati olarak uyguladığımız  bu derste öğrencilerimiz; görme, işitme, dokunma, koklama gibi duyularını etkin bir şekilde kullanıyorlar. “Co- Teaching Görsel Sanatlar Dersi” sanat materyallerinin zenginliği ile öğrencilerimizin yaratıcılıklarını desteklerken, materyalleri amacına uygun kullanmayı ve çalışılan ortamı düzenli tutma alışkanlığını ingilizce ile pekiştirerek öğrenmelerini sağlıyor.