ARTİSTİK CİMNASTİK ERKEKLER CİMNASTLİG KÜÇÜKLER KATEGORİSİ 1.ETAP MÜSABAKALARI’NDA AYTUĞ OBUZ’DAN MÜHTİŞ BAŞARI

TED Kocaeli Koleji öğrencilerimizden Aytuğ OBUZ, Artistik Cimnastik Erkekler CimnastLig Küçükler Kategorisi 1.Etap Müsabakaları’nda takım halinde Türkiye 1.si oldu.

TED Kocaeli Koleji öğrencimiz Aytuğ OBUZ, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Konya‘da düzenlenen “Artistik Cimnastik Erkekler CimnastLig Küçükler Kategorisi 1.Etap Müsabakaları”nda ilk kez mücadele etti. Takım halinde Türkiye 1.si olan sporcumuz, bireysel olarak Halka aletinde Türkiye 2.si, Atlama aletinde Türkiye 4.sü, Yer serisinde Türkiye 3.sü, Paralel aletinde Türkiye 2.si ve Barfiks aletinde Türkiye 3.sü olmuştur.

Sporcumuz Aytuğ Obuz’u, kulüp antrenörleri Erdal GÜRDAL ve Ersin ŞAFAK’ı başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.