ARTSPOT EDUCATIONAL THEATRE TED KOCAELİ KOLEJİNDE

Artspot Educational Theatre tarafından sahnelenen ‘Odyssey a Journey into Adventure’ tiyatro oyunu TED Kocaeli Koleji öğrencileri ile buluştu.

TED Kocaeli Koleji Yabancı Dil Etkinlikleri kapsamında, 1997 yılından bu yana faaliyet gösteren ve tüm dünyada İngilizce öğretimine katkı amaçlı turneler düzenleyen eğitim temelli yabancı tiyatro ekibi ARTSPOT Educational Theatre, “Odyssey a Journey into Adventure” oyununu ilköğretim ve ortaokul öğrencilerimiz için sahneledi.

19 Şubat 2020 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleşen İngilizce tiyatro etkinliğine izleyici olarak katılan öğrencilerimiz unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Dünya genelinde genç izleyiciler için sergilenen ‘Odyssey, a Journey into Adventure’ oyunu, öğrencilerimizin İngilizceyi sınıf ortamı dışında da işitmeleri için ideal bir ortam sağladı. Oyunu büyük bir ilgi ve beğeni ile izleyen öğrencilerimiz oyun sonrasında, başarılı oyuncu kadrosu ile interaktif etkileşimde bulundular. Artspot Tiyatro ekibine bize yaşattıkları keyifli anlar için teşekkür ederiz.

Tüm fotoğraflar için buraya tıklayabilirsiniz.