AYSİMA SEZER SEZER’DEN GURURLANDIRAN BAŞARI!

15 – 16 Şubat 2020 tarihlerinde, Türkiye Yüzme Federasyonu  tarafından Kocaeli genelinde düzenlenen, 11 -12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 2. Vize Yüzme Yarışlarında Ortaokul 7. Sınıf öğrencilerimizden Aysima Sezer Sezer, yaptığı derecelerle okulunu ve ailesini gururlandırdı.

Sezer, 100 metre sırtüstü ve 200 metre sırtüstü branşında kendi yaş kategorisinde Kocaeli birincisi olarak A2 barajını geçti. 50 metre serbest,100 metre serbest,400 metre serbest, 50 metre kelebek ve 100 metre kelebek branşlarında kendi yaş kategorisinde Kocaeli ikincisi olarak A2 ve A3 barajlarını da geçti. TED Kocaeli Koleji olarak öğrencimizi ve üyesi olduğu Gölcük Akademi Yüzme Kulübünü tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.