AYTUĞ OBUZ’DAN ANADOLU YILDIZLAR LİGİ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

TED Kocaeli Koleji 3. sınıf öğrencilerinden Aytuğ OBUZ, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürlüğü tarafından 22 Nisan 2018 Pazar günü düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Birinciliği Yarışmalarında bireyselde Türkiye 1.si oldu.

Sakarya’da 22 Nisan 2018 Pazar günü Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Birinciliği Yarışmalarında TED Kocaeli Koleji 3-A sınıfı öğrencilerinden Aytuğ Obuz, Türkiye Artistik Cimnastik Kategorisinde Türkiye 1.si oldu. Ayrıca takım olarak da Türkiye Birinciliğini elde etti.

TED Kocaeli Koleji olarak, Aytuğ Obuz’u ve antrenörleri Ersin ŞAFAK ve Erdal Gürdal’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.