BARIŞ DİLİ İLE ARABULUCULUK ATÖLYESİ

TED Kocaeli Koleji’nde Barış Dili ile Arabuluculuk ve şükran ifade etme pratik atölyesi keyifle tamamlandı. Peace Language Center eğitmenlerinden Sezer Aksoy ile işbirliği ve iletişimin üst düzeyde olduğu eğitim serüveni sonunda katılımcı öğretmenlere sertifikaları verildi.

“Okulumuzda barış dili konuşulur.” mottosu ile yola çıktığımız barış dili pratik atölyesinin üçüncü ve son aşaması olan “Arabuluculuk ile şükran ifade etme” eğitimi Okul Öncesi, Sınıf ve Rehber öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Takdir ve şükran enerjisinin muazzam gücünü duygular yolu ile keşfetmeyi, ihtiyaçlara dokunmayı ve barış için atılan her adımın umudu beslediğini öğretmeyi amaçlayan eğitim öğretmenlerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağladı.