Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemil Akkaya TED Kocaeli Kolejini ziyaret etti.

Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemil Akkaya, TED Kocaeli Kolejini ziyaret ederek eğitim yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

28 Kasım 2019 Perşembe günü Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemil Akkaya, TED Kocaeli Kolejini ziyaret ederek okulumuz hakkında bilgi aldı. TED Kocaeli Kolejinde uygulanan ulusal ve uluslararası programlar, yürütülen akademik çalışmalar ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili eğitim yöneticileri ile görüştükten sonra ilkokul, ortaokul ve lise sınıflarını ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Cemil Akkaya eğitim-öğretim süreci, okul memnuniyeti, bilim insanının özellikleri ve gelecekte seçecekleri mesleklerle ilgili sohbet ederek, öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. TED Kocaeli Koleji ailesi olarak ziyaretinden dolayı Sayın Cemil Akkaya’ya teşekkür ediyoruz.