BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARIMIZDAN HAZIRLIK MAÇLARI

TED Kocaeli Koleji Küçük Erkek Basketbol Takımı ve Küçük Kız Voleybol Takımı, okul sporları müsabakalarına hazırlık maçları ile devam ediyorlar.

TED Kocaeli Koleji Küçük Erkek Basketbol Takımı ve Küçük Kız Voleybol Takımı hafta içi antrenmanlarının yanı sıra, 8 Kasım 2019 Cuma  ve 11 Kasım 2019 Pazartesi günü yaptıkları hazırlık maçlarıyla okullar arası müsabakalara hazırlanmaya devam ediyorlar. Küçük Erkek Basketbol Takımımız Kocaeli Basket Spor Kulübü ile maç yaparken, Küçük Kız Voleybol Takımı sporcularımız da Ezcacıbaşı Spor Okulları ile hazırlık maçı oynadılar.

Maçlarda öğrencilerimiz antrenmanlarda yaptıkları çalışmaları sahaya yansıtmaya çalıştılar. Hem Küçük Erkek Basketbol Takımımız hem de Küçük Kız Voleybol Takımımız güzel bir mücadele örneği gösterdiler. Hazırlık maçlarında oynayan oyuncularımızı, Kocaeli Basket Spor Kulübü ve Eczacıbaşı Spor Okulu sporcuları ile antrenörlerine ve bizleri yalnız bırakmayan değerli velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.