“BENİM ŞEHRİM FOTOĞRAFLANIYOR”

TED Kocaeli Özel Ortaokulu Fotoğrafçılık Kulübü ilk eğitim gezisini Yuvacık Barajında gerçekleştirdi.
Görmenin inceliklerini ayırt eden, sanatsal zevkleri gelişmiş öğrenciler yetiştirmeyi kendine ilke edinen TED Kocaeli Özel Ortaokulu Fotoğrafçılık Kulübü, ilk eğitim gezisini gerçekleştirdi. TED Antalya Koleji’nin “Benim Şehrim” teması adı altında açmış olduğu yarışmaya katılmak amacı ile Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri, Yuvacık Barajı’na gözlem gezisine katıldı. Yapılan gezide öğrenciler kulüp derslerinde öğrendikleri; detay, perspektif, kompozisyon gibi teknikleri de kullanarak doğayı keşfettiler. Gezi sonunda öğrenciler; dünyayı anlatırken sözcüklerin yetmediği anlarda, fotoğrafların etkisinin ne kadar önemli olduğunun farkına vardılar.