Bilge Kunduz Sonuçları Açıklandı!

TED Kocaeli Koleji olarak Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliğinin bu yılki organizasyonuna Bilişim Teknolojileri öğretmenlerimiz Şahin Yağlı, Osman Usta ve Burcu Gülşen koordinatörlüğünde 3,4,5,6,7,8.sınıflarımızla katılım sağladık.
Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği 8-12 Kasım 2021 haftasında gerçekleştirilmektedir. Etkinliğe katılan öğrenciler görevleri çözebilmek için bildiklerini gözden geçirmeli, hesaplama yapmalı, karar vermeli, neden-sonuç ilişkisi kurmalı, analitik düşünme ve problem çözme gibi üst düzey düşünme becerilerini kullanmalıdır. Öğrencilerimiz etkinliğe Bilişim Teknolojileri ve Yazılım ders saatlerinde katılım sağlamıştır.
Etkinliğe katılan ilkokul öğrencilerimizden,
4C Sınıfı Öğrencimizden Suna Kuzu Birinci
3A Sınıfı öğrencimizden Nisa Açıldı İkinci
4A Sınıfı öğrencimiz Nedim Gökhan Vardar ise Üçüncü oldu.
Ortaokul kademesinde;
5A Sınıfı öğrencilerimizden Ada Erinç Birinci,
7B Sınıfı öğrencilerimizden Jülide Saraç İkinci,
5C Sınıfından Can Bingül, 6C Sınıfından Elvin Ada Bilen ve 7B Sınıfı öğrencilerimizden Yiğit Kayabaş Üçüncü olmuştur.
Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz.