Bilinçli Teknoloji Kullanımı Öğrenci Çalışması

İlkokul öğrencilerimize yönelik rehberlik saatinde “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” etkinliği gerçekleştirilmiştir.

PDR Uzmanı Buğrahan Çizenmıh tarafından hazırlanan çalışma ile öğrencilerimizin teknoloji kullanımı ile ilgili düşünmeleri ve kendilerini değerlendirmeleri amaçlanmıştır. Öğrencilerimiz “Teknoloji Bağımlılığı Nedir?”, “Nasıl Bağımlı Hale Gelinir?” soruları ile beyin fırtınası yaparak kendilerini değerlendirdikten sonra, “Teknoloji Bağımlısı
Olmamak İçin Neler Yapmalı” başlığı altında teknoloji kullanımını sınırlandırmak için neler yapılabileceği hakkında bilgilendirildiler.

Öğrencilerimizin teknoloji kullanımı ile ilgili bireysel ihtiyaçlarına yönelik psikolojik danışmanlık ve rehberlik çalışmalarımız velilerimizin işbirliği ile online süreçte de devam etmektedir.