BTEC DAY 19-20 NİSAN 2019’da TED RÖNESANS KOLEJİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

Türkiye’de ilk kez TED Okullarında uygulanan BTEC mesleki eğitim programlarının uygulanması ve yeniliklerin paylaşılması 19-20 Nisan’da TED Rönesans’ın ev sahiplendiğinde ilgili koordinatör ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerin becerilerini geliştirerek mesleklere ilişkin yeterlilikleri kazandırmayı amaç edinen BTEC programlarının uygulanması ve en güzel örneklerin paylaşıldığı atölye çalışmalarına Pearson’dan gelen İngiliz eğitmenler de katıldı. 19 TED okulunda uygulanan BTEC programlarının paylaşımı ve atölye çalışmaları eş zamanlı oturumlarda gerçekleştirildi. TED Kocaeli Koleji’nde uygulanan Yaratıcı Medya Üretimi ve Bilişim Teknolojileri derslerini veren öğretmenlerimiz Gizem Uslu, Hasan Çetin, Şahin Yağlı ve Uluslararası Programlar Koordinatörü Buket Ertür Tuna etkinliğe katılmıştır.