BTEC KALİTE SÜRECİ EĞİTİMİ TED GENEL MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİ

Başta TED Ankara Koleji olmak üzere Türkiye’de ilk kez TED Okullarında uygulanan BTEC İşletme ve Teknoloji Eğitim Konseyi  Programlarının kalite süreçleri ve 2020’de sunulacak yeni programlar 25 Ekim 2019 Cuma günü Ankara’da TED Genel Merkezi’nde düzenlenen “BTEC Kalite Süreci Eğitimi” ile tüm TED Okulları BTEC Programı öğretmenlerine tanıtıldı.

2020’de sunulacak yeni BTEC Programları, Pearson’ın Uluslararası Kalite Müdürü Sayın Mohamed Kamel tarafından koordinatörlere ve programı uygulayan öğretmenlere tanıtılarak en iyi örnekler paylaşıldı.

Öğrencilerin becerilerini geliştirerek hayallerindeki mesleklere ilişkin yeterlilikleri kazandırmayı amaç edinen BTEC programı çerçevesinde,  Orta Doğu’da ve Türkiye’de sadece TED Kocaeli Koleji’nde uygulanan “Yaratıcı Medya Üretimi Programı”nın örnek senaryoları TED Kocaeli Koleji Uluslararası Programlar Koordinatörü Sayın Buket Ertür Tuna ve  programı uygulayan öğretmenimiz Sayın Andrea Olea tarafından tüm TED Okulları ile paylaşıldı.