CEYDA DÜVENCİ, TED KOCAELİ KOLEJİNDE!

TED Kocaeli Koleji 4.Geleneksel Kitap Haftasının 2.gününde konuk yazarımız Ceyda DÜVENCİ, Anasınıfı ile İlkokul 1 ve 2.Sınıf öğrencilerimizle buluştu!

Okulumuz, 14 Ocak 2020 Salı günü, Geleneksel Kitap Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu, yazar Ceyda DÜVENCİ’yi ağırladı. Güneş Duru GÜNDOĞDU’nun La Valse d’Amelie ve Zeynep Eylül YİĞİT’in Parting adlı eserleri icra ettiği piyano dinletisiyle başlayan etkinliğimiz, 2-B sınıfından Ada BÜYÜKDERE ve Çağan AY’ın sundukları Ceyda DÜVENCİ’nin Hayatı ve Kitapları sunumuyla devam etti. Ceyda DÜVENCİ kızı Melisa ve onun gibi farkıyla mucize olan kahraman çocuklar için kaleme aldığı “Balköpüğü ile Tatlı bir Macera” adlı kitabını, anasınıfı ile ilkokul 1 ve 2. sınıf öğrencilerine okudu. Etkinliğimiz Ceyda DÜVENCİ’nin kitaplarını imzalamasıyla son buldu. Okulumuza yaptığı bu güzel ziyaret ve öğrencilerimize yaşattığı eğitici ve keyifli söyleşi için Ceyda DÜVENCİ’ye çok teşekkür ederiz.