DEPREME HAZIR OLMAK

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi’nde “Depreme Hazırlıklı Olmak ve Depremle Yaşamak” konularında bilinçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Yaşadığımız bölgede gerçekleşme ihtimali olan bir deprem anında, öncesinde ve sonrasında neler yapılabileceğiyle ilgili olarak öğrencilerimizin bilinçlendirilmesi kapsamında 18 Ekim 2019 Cuma günü TED Kocaeli Koleji Konferans Salonu’nda “Depreme Hazırlıklı Olmak” konulu video 9. ve 10.sınıf öğrencileri tarafından izlendi.

Bilinçlendirme çalışmaları kapsamında ayrıca, 30 Ekim 2019 Çarşamba 10.sınıf öğrencileri, 31 Ekim Perşembe günü 9.sınıf öğrencileri “Kocaeli Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitimi Merkezi”ne giderek, deprem simülasyon cihazı ile farklı şiddetteki depremlerde nasıl davranmaları gerektiği konusunda eğitim alacaklardır.