DÜNYACA ÜNLÜ KEMAN VİRTÜÖZÜ CİHAT AŞKIN İLE CANLI YAYINDA BULUŞTUK!

TED Kocaeli Kolejinde öğrencilerimiz, Türk Keman Ekolünün uluslararası temsilcisi olan ve Türkiye’nin önde gelen keman virtüözlerinden Cihat Aşkın ile, 18 Mayıs Pazartesi günü Saat 16.00’da canlı yayında söyleşi yaptılar.

Okulumuz ortaokul ve lise kademesindeki öğrencilerimiz, Müzik Zümresinin “Sanat Sohbetleri” adlı etkinlik çerçevesinde düzenlediği, Türk Keman Ekolünün uluslararası temsilcisi olan ve Türkiye’nin önde gelen keman virtüözlerinden Cihat Aşkın ile; sanatın ve sanatçının önemi, Ülkemizde sanatın geldiği yer ve sanatın insana ve topluma katkıları üzerine canlı yayında söyleşi yaptılar.TED Kocaeli Koleji olarak değerli sanatçımız Cihat Aşkın’a katılımından dolayı teşekkür ediyoruz.