Eğitimde Fark Yaratan Çalışmalarla ETP19’dayız!

TED Kocaeli Koleji öğretmenleri, Türkiye Özel Okullar Derneği IT Komisyonu tarafından 23 Mart 2019 tarihinde, İstanbul’da Doğuş Üniversitesi’nde organize edilen 6. Eğitim Teknolojileri Konferansına (ETP 19) sunumları ile katıldılar.

Eğitim Teknolojileri Konferansı’nda Fen Bilimleri Öğretmenlerimiz Nilüfer BOZ “Fen Eğitiminde Green Screen Teknolojisi”, Mehtap AKGÜL CENGİZ ise “Fen Eğitiminde Analoji” sunumlarını gerçekleştirdiler. Yoğun katılımın olduğu oturumda öğretmenlerimiz Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğretmenlere çalışmalarını sundular.

Ayrıca okulumuz öğretmenlerinden Türkan Yaman, Şahin Yağlı, Hasan Çetin, Burcu Gülşen, Pınar Gül İncirkuş ve Hande Kahyaoğlu izleyici olarak sunumlara katılmıştır ETP, TÖZOK (Türkiye Özel Okullar Birliği) tarafından organize edilmekte ve her yıl 2000’den fazla öğretmenin katılımıyla gerçekleşmektedir. ETP’de; eğitimde teknoloji kullanımına yönelik iyi örneklerin paylaşılması, eğitim teknolojilerini derslerinde kullanmak isteyen öğretmenler için farklı projeleri görebilecekleri ve meslektaşları ile tanışacakları bir ortam yaratılması, eğitimde yeni yaklaşımların takip edilebileceği bir platform oluşturulması amaçlanmaktadır.