ENGELLİLER GÜNÜNDE SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNİ BAŞLATTIK

TED Kocaeli̇ Özel Ortaokulu öğrenci̇lerinden Meli̇ke Zorkoç, 3 Aralık Uluslararası Engelli̇ler Günü’nde “HER KAPAK YENİ BİR UMUT” projesi̇ni̇ anaokulu, i̇lkokul, ortaokul ve li̇se sınıflarındaki̇ öğrenci̇leri̇mi̇ze tanıttı.

TED Kocaeli Koleji öğrencilerinden Melike Zorkoç, 3 Aralık 2019 tarihinde, Uluslararası Engelliler Günü kapsamında, atık kapak toplayarak fiziksel engelli bireylere yardımda bulunduğu projesini tanıttı. Bu proje kapsamında okulumuzda belirlenen toplama noktalarında biriken atık kapaklar bağışlanarak fiziksel engelli bireyler için tekerlekli sandalye bağışı yapılacak. TED Kocaeli Koleji olarak “Her Kapak Yeni Bir Umut!” diyoruz ve TED Kocaeli Koleji ailesi üyeleri olan değerli velilerimizi de projemize destek vermeye davet ediyoruz.