ETKİLİ İLETİŞİMDE BEDEN DİLİ TEKNİKLERİ VE İLERİ İLETİŞİM VE MOTİVASYON SEMİNERİ

TED Kocaeli Koleji Öğretmenleri 2018-2019 eğitim dönemi seminerlerinde Kişisel Gelişim Uzmanı Cüneyt Mete’nin gerçekleştirdiği ‘’Etkili İletişimde Beden Dili’’ ve Psikolog / Nefes Terapisti Işıl Evrim Akgün’ün gerçekleştirdiği ‘’İleri İletişim ve Motivasyon’’ konulu sunumlara katıldılar.

Kişisel Gelişim Uzmanı Cüneyt Mete, etkili ve doğru iletişimde beden dilinin önemi üzerinde durdu ve öğretmen – öğrenci ilişkilerinde öğrenciyi doğru tanımak, anlamak ve öğrenciler tarafından da doğru anlaşılmak için kullandığımız beden dilinin nasıl olması gerektiği ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Psikolog/ Nefes Terapisti Işıl Evrim Akgün’ün “İleri İletişim Teknikleri ve Motivasyon’’ konulu sunumu ile devam eden eğitimde Sayın Işıl Akgün öğretmenlerle 15 dakika süren gevşeme etkinlikleri ve nefes salınımı çalışmaları gerçekleştirdi.
Konuklarımıza katılımları ve sunumları için çok teşekkür ediyoruz.