“Galileo” İngilizce Tiyatro Oyunu TED Kocaeli Kolejinde..

TED Kocaeli Koleji Yabancı Dil Etkinlikleri kapsamında, 1997’den beri faaliyet gösteren ve tüm dünyada İngilizce öğretim amaçlı turneler düzenleyen eğitim temelli yabancı tiyatro ekibi ARTSPOT Educational Theatre, “Galileo” oyununu ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz için sahneledi.

7 Mart 2019 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleşen İngilizce tiyatro etkinliğine izleyici olarak katılan öğrencilerimiz unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Dünya genelinde genç izleyiciler için sergilenen Galileo tiyatrosu ile öğrencilerin İngilizcenin sınıf ortamının dışında da kullanıldığını görmeleri için ideal bir ortam sağlandı.

Oyunu büyük bir ilgi ve beğeni ile izleyen öğrencilerimiz oyun sonrasında, başarılı oyuncu kadrosu ile interaktif etkileşimde bulundular. Artspot Tiyatro ekibine bize yaşattıkları keyifli anlar için teşekkür ederiz.

Tüm fotoğraflar için tıklayınız