“GELECEĞİN ÖĞRETMENİNİN BEYNİ” SEMİNERİ

TED Kocaeli Koleji Öğretmenleri, Nöro Sağlık Beyin Eğitim Araştırmaları Uygulamaları Merkezi Kurucusu Uzm. Dr. Kerem Dündar’ın gerçekleştirdiği “Geleceğin Öğretmeninin Beyni” konulu sunuma katıldı.

TED Kocaeli Koleji Öğretmenlerinin 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi hazırlık seminerlerinde gerçekleştirilen “Geleceğin Öğretmeninin Beyni” konulu sunumda Uzm. Dr. Kerem Dündar, 2020 yılında öğrencilerden beklentilerin değişeceğini dolayısıyla yeni neslin buna göre yetiştirilmesi gerektiğini vurguladı.

“Eğittiğimiz çocukların çoğu gelecekte işsiz kalacak ama yaratıcılık hiçbir zaman modası geçmeyen bir yetenek olarak kalacak. Bir çocuğun yaratıcılığını öldürmeyin de ne yaparsanız yapın. Yaratıcılığın besini gülmek ve soru sormak. Bunlara engel olmayın” diyen ve bu konuda öğretmenlere düşen sorumluluğun üzerinde önemle duran Uzman Dr. Kerem Dündar’ın sunumu öğretmenlerle söyleşi ve soruları cevaplaması ile sonlandı.

Beynin fonksiyonlarını çok eğlenceli, ilgi çekici bir şekilde anlatan, öğrencilerle ilgili saptamaları ve yorumlarıyla öğretmenlerimize ışık tutan Uzman Doktor Kerem Dündar’a, gerçekleştirdiği keyifli ve aydınlatan sunumu için çok teşekkür ederiz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız