GELENEKSEL KİTAP HAFTAMIZDA SİMA ÖZKAN BİZLERLEYDİ

Anasınıfı ve İlkokul 1. Sınıf öğrencilerimiz, 15 Ocak 2020 Çarşamba günü TED Kocaeli Koleji 4.Geleneksel Kitap Haftası kapsamında, yazar ve çevirmen Sima ÖZKAN ile buluştular. Sima Özkan, her gün yediklerinin artıklarıyla kolayca kompost yapabileceklerini ve bitkiler için çok faydalı olan bu doğal gübre sayesinde doğanın kendini sürekli yenilediğini öğrencilerimize anlattı.

1.sınıf öğrencilerimiz, Ocak ayında keyif alarak okudukları ve inceledikleri ‘’Soso’nun Kompost Kitabı‘’nın yazarını görmenin verdiği mutlulukla ‘’Kompost nasıl yapılır? ‘’ konusunda kendi çizimleri ile hazırlayarak kitap şekline getirdikleri çalışmalarını Sima Özkan’a sundular. Öğrencilerimizle Drama Salonunda buluşan Yazarımız, onların hayal dünyalarını zenginleştirmeye yönelik olarak küçük bir drama çalışması yaptı. Öğrencilerimiz, “Sosu’nun Kompost Kitabı“nı yazarımız Sima Özkan’a imzalatarak kendisine teşekkürlerini sundular.