GELENEKSEL SPOR OYUNLARI KAPSAMINDA VELİLERİMİZLE SATRANÇ TURNUVASI YAPTIK

TED Kocaeli Koleji Yeni Yıl Satranç Turnuvası 09 Ocak 2021 tarihinde chesscom sitesinde oynandı. TED Kocaeli Koleji ailesinden 20 velimizin katıldığı organizasyon İsviçre Sistemi ile 7 tur üzerinden eşlendirildi.

9 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilen turnuva öncesinde google meet uygulaması ile katılımcı velilerimizle görüntülü ve sesli toplantı yapıldı ve turnuva boyunca hem turnuva izlendi hem de anlık sorulara cevap verilerek hakemlik uygulaması gerçekleştirildi.

Okulumuzun anasınıfından liseye kadar olan tüm kademelerinden katılım gösteren velilerimiz arasından turnuvada ilk üç dereceye giren TED Kocaeli Koleji Ailesi velileri ise şu şekilde sıralandı;

1. Cem Kuş / İlkokul
2. Murat Karataş / Ortaokul
3. Cengiz Genç / İlkokul

TED Kocaeli Koleji olarak, katılım gösteren ve dereceye giren tüm velilerimizi tebrik ederiz.