GENÇ KIZ VE YILDIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZ ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

TED Kocaeli Koleji Genç Kız ve Yıldız Kız Voleybol Takımları oynadıkları hazırlık maçları ile okul sporları turnuvasına hazırlanıyor.

6 Aralık 2019 Cuma günü TED Kocaeli Koleji Yıldız Kız Voleybol Takımımız, Bahçeşehir Koleji Yıldız Kız Voleybol Takımı ile hazırlık maçı oynadı. 8 Aralık Pazar günü de TED Kocaeli Koleji Genç Kız Voleybol takımımız İzmit Spor Kulübü ile karşılaştı. Her iki mücadelede de öğrencilerimiz antrenmanlardaki çalışmalarını sahaya yansıtmaya çalıştılar. Okul Sporlarının düzenleyeceği okullar arası il müsabakaları öncesinde takımlarımız bu maçlarla daha hazır hale gelmek için çaba sarf ediyorlar. Oynadığımız hazırlık maçlarında görev alan tüm antrenör ve sporculara teşekkür eder, okul takımlarımıza turnuvalarında başarılar dileriz.