GÜVENLİK HİZMETLERİ

TED Kocaeli Koleji kampüsü içerisinde huzurlu ve güvenli bir eğitim ortamı tesis edilerek öğrencilerimizin, çalışanlarımızın, velilerimizin can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla yürütülen güvenlik hizmetleri kapsamında, güvenliğimizde vardiyalı olarak 6 personel çalışmakta ve okulumuzun içi ve bahçeleri 7 gün 24 saat süreyle 71 adet kamerayla izlenmektedir.

Bunun yanı sıra yine okul binalarımız ve çevresi farklı noktalarda konuşlanmış pek çok kamera ile izlenmektedir.

Ziyaret amaçlı gelen tüm konuklarımızın kampüs girişinde, kimlik belgeleri alınarak yerine “Ziyaretçi Giriş Kartı” verilmektedir. Ayrıca ziyaretçilerimizin yanlarında getirdikleri paket, poşet ve çantalar kontrol edilip müracaat memurluğumuzca ziyaret sonuna kadar bekletilmektedir.

Okullarımızın çevre güvenliği, bölgemize bağlı trafik ve asayişten sorumlu polis ekipleri tarafından sürekli kontrol edilmektedir.

ATATÜRK KÖŞESİ

BAĞLANTILAR