Hayatı Sevmek Hayvanları Sevmek İle Başlar…

TED Kocaeli Koleji anasınıfı 5 yaş grubu öğrencileri evcil hayvanlarını okula getirerek 4 yaş grubu ve diğer arkadaşlarına tanıştırdı. Projenin öncesinde başlattıkları sokak hayvanları için mama toplama kampanyasındaki mamaları çevremizde yaşayan sokak hayvanlarına bıraktılar.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 Yaş grubu öğrencilerimizin, Şubat ayı “Yaşam Döngüsü” temasının “Hayvanlar” ünitesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimizin hayvan sevgilerini pekiştirmek ve farkındalıklarını artırmak için 26 Şubat Salı günü, anasınıfı koridorunda “Sen de Evcil Hayvanını Getir ve Tanıt” isimli etkinliği yaptılar. 4 yaş grubu ve diğer arkadaşlarına evcil hayvanlarının özelliklerini, beslenme alışkanlıklarını paylaşan öğrencilerimiz, etkinlik sonrası öğretmenleri ile beraber sokakta yaşayan hayvanların barınma ve beslenme ihtiyaçlarını düşünerek sohbet ettiler.

“Hayatı Sevmek Hayvanları Sevmek ile Başlar-Hayvanları Seviyoruz, Onlara Yiyecek Sağlıyoruz” sloganıyla 11 Şubat 2019 Pazartesi günü start verilen mama toplama kampanyasını 1 Mart 2019 Cuma günü tamamladılar. Tüm 5 yaş öğrencilerimiz el birliği ile kuş, kedi ve köpek sokak hayvanları için mama ve su kapları tasarımlarında bulundular. 4 yaşlarımızın da mama destekleriyle sokak hayvanlarını önemsediklerini gösterdiler.

Tüm fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.