HEDEF BELİRLİYOR, ÜNİVERSİTE VE FAKÜLTELERİ TANIYORUZ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesinden Doç. Dr. Yelda Yücel’le buluştu.

19 Mart 2021 Cuma günü çevrim içi gerçekleşen etkinlikte Doç. Dr. Yücel tarafından öğrencilerimize işletme bölümü eğitimi hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimiz “İşletme, ekonomi ve iktisat arasındaki farklılıklar nedir?”, “İşletme ile çift anadal ya da yandal hangi bölümlerden yapılmalıdır?”, “Mezuniyet öncesinde öğrencilerin portfolyolarına katmaları gereken sertifika programları nelerdir?”, “Staj neden gereklidir?” gibi pek çok konuda bilgi sahibi olurken disiplinler arası ilişkinin önemini bir kez daha anladılar.

Katılımlarından dolayı İstanbul Bilgi Üniversitesi Tanıtım Sorumlusu Sayın Serkan Duru’ya ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yelda Yücel’e teşekkür ederiz.