İlkokul 1. sınıf öğrencisi Ece YEĞENOĞLU’nun Uluslararası Başarıları

TED Özel Kocaeli Koleji İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Ece YEĞENOĞLU, Sırbistan’da online yapılan Uluslararası Piyano Yarışmasında 1.’lik ödülü ve İtalya’da online yapılan Uluslararası Festivalde 2.’lük ödülü kazandı.

Okulumuz 1. Sınıf öğrencisi Ece Yeğenoğlu Sırbistan ‘da online olarak düzenlenen MEMORİAL ‘SANJA PAVLOVIC’ Uluslararası Piyano Yarışmasında 1.’lik ödülü kazandı.
Başarılara doymayan minik öğrencimiz Ece Yeğenoğlu, ayrıca İtalya’da online olarak düzenlenen SOPRAVİSTA FESTİVALİ ALL COLOURS OF ART yarışmasında 2.’lik ödülü kazandı.

Öğrencimiz yarışmaya 6 yaş grubu, piyano solo kategorisinde katıldı. TED Kocaeli Koleji olarak öğrencimizi ve eğitmenini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#TED
#türkeğitimderneği