İLKOKUL ÖĞRENCİMİZ ONUR MERT DEMİR AFET BİLGİ KUTUSU ADLI PROJESİNİ 4.ULUSLARARASI AFET VE DİRENÇLİLİK KONGRESİNDE SUNDU

Milli Eğitim Bakanlığı, AFAD, ODTÜ ve Acil Destek Vakfı ile işbirliği içerisinde Türk Japon Vakfı ve Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) tarafından Haziran ayında Ankara’da “1. Afet Risk Azaltma Proje Yarışması” düzenlenmiş ve öğrencimiz Onur Mert Demir Afet Bilgi Kutusu isimli projesi ile bu yarışmada 2. seçilmiştir.

Öğrencimiz, 19-21 Ekim 2022 tarihlerinde ise Eskişehir’de gerçekleşen 4. Uluslararası Afet ve Dirençlilik Kongresi kapsamında yer alan ‘’Afet Eğitimi ve Farkındalığı’’ panelinde ikinci seçilen projesini tanıtma imkânını elde etmiştir. Anlamlı projesi ile okuluna ödüllerle dönen öğrencimizi tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.