İlkokul Velilerimizle PDR Buluşmaları

İlkokul Veli – PDR buluşmaları kapsamında 28-29 Nisan ve 5-6 Mayıs tarihlerinde okulumuz PDR uzmanları Buğrahan Çizenmıh ve Selda Demirtaş velilerimiz ile bir araya gelmişlerdir.

Veli buluşmalarımızda pandemi sürecinin ihtiyaçlarına yönelik farklı konularla ilgili bilgi paylaşımlarında bulunulmuştur. Ebeveynlerin süreç içinde karşılaştıkları yeni sorumluluklar, kendilerinin ve çocuklarının duygu durumlarına yönelik oluşan yeni ihtiyaçlar üzerinde durulmuştur. Öğrencilerin online eğitim sürecinde rutin oluşturma ihtiyaçlarına göre motivasyonlarını artırmaya yönelik ipuçları ve bireylerin zor zamanlarla başa çıkma stratejilerini şekillendirirken kullanabilecekleri kaynaklarla ilgili bilgiler velilerimizle paylaşılmıştır. Keyifli geçen söyleşilerimize katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.