İlkokulu Öğrencilerine ‘Pandemi Sürecinde Okul Kuralları’ Sunumu

Okula dönüş psiko sosyal destek çalışmaları kapsamında ilkokul kademesinde tüm sınıflarda PDR uzmanlarımız tarafından “Sosyal Mesafe-Maske Kullanımı-Hijyen” kurallarının anlatıldığı “Okulumu Severim” başlıklı sunum gerçekleştirilmiştir.

“Pandemi Sürecinde Okul Kuralları” çalışması 12-13 Ekim 2020 tarihlerinde 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak PDR Uzmanımız Buğrahan Çizenmıh tarafından okulumuz konferans salonunda seminer olarak gerçekleştirilmiştir.

Pandemi sürecinde öğrencilerimizin sosyal yaşantılarında ve evde sağlıklarını koruyabilmeleri için COVİD-19 ve uygulanacak tedbirler ile ilgili bilgiler verilmiştir. Ayrıca sürece uygun olarak revize edilen okul içi kurallardan da bahsedilmiştir. Sunum sırasında Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan videolar aracılığı ile “Doğru El Yıkama”, “Doğru Maske Kullanımı”, “Sosyal Mesafe” konuları vurgulanmıştır.

DCIM100GOPROGOPR4502.JPG