KOROMUZ ÇANAKKALE ÇOCUK KOROLARI FESTİVALİNDEN ÖDÜLLE DÖNDÜ

TED Kocaeli Özel Ortaokulu 5. ve 6. sınıf öğrencilerinden oluşan koro, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Mete Gökçe’nin önderliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında birincisi düzenlenen Çanakkale Çocuk Koroları Festivaline katıldı.

“TED Kocaeli Özel Ortaokulu Çocuk Korosu” Çanakkale Çocuk Koroları Festivali için 5 Mart 2018 tarihinde Bahar Kahveci ve Ayşıl Güleroğlu önderliğinde kuruldu. 5. ve 6. sınıf öğrencilerinden oluşan 35 kişilik koro, 28 – 29 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen Çanakkale Çocuk Koroları Festivali’nde 29 Nisan 2018 Pazar günü Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde sahne aldı.

Koronun 4 parçadan oluşan performansı Değerlendirme Kurulu Üyeleri tarafından iki ödül ile onurlandırıldı. Koroya Sanatsal Ödül Kategorisinde “Çanakkale Çocuk Koroları Şenliğine Katılımda Başarı Ödülü” verilirken, Özendirme Ödülü Kategorisinde okulumuzun Uygulamalı Alanlar Bölüm Başkanı ve Müzik Öğretmeni Ayşıl Güleroğlu da “Koro Müziği Eşlikçiliği Özendirme Ödülü’nü” aldı.

TED Kocaeli Koleji olarak tüm öğrencilerimizi ve eğitmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.