KÜRSÜNÜN SAHİBİ TED KOCAELİ KOLEJİ KÜÇÜKLER YÜZME TAKIMI

TED Kocaeli Koleji öğrencileri 13-14-15 Mart 2018 tarihlerinde Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda Küçükler Yüzme İl Birinciliği yarışmasında takım şampiyonu oldu.

Öğrencilerimizin katıldığı bireysel ve takım yarışmaları ve aldığı dereceler şu şekildedir:

Kayra Yağız ÇETİNKAYA, 50 m Kelebek, 100 m Kelebek, 50 m Sırtüstü ve 100 m Sırtüstü stillerinde 1. (Birinci) olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Çağan İS, 50 m Kurbağa stilinde 1. (Birinci), 100 m Kurbağa stilinde 2. (İkinci) ve 200 m Karışık stilde 4.(Dördüncü) olarak altın, gümüş ve bronz madalyaların sahibi oldu.

Erkekler 4×100 m Karışık ve 4×100 m Serbest stil bayrak yarışmaların Kayra Yağız ÇETİNKAYA – Çağan İS – Gökhan ÖZ – Asya Kutbay GÜRSU 1.(Birinci) olarak altın madalyaların sahibi oldu.

Kızlar 4x 100 m Karışık ve 4x 100 m Serbest stil bayrak yarışmalarında Sude BAYAR – Aysima Sezer SEZER – Zeynep İrem AYGÜN – Yağmur AKAR 2.(İkinci) ve 3. (Üçüncü) olarak gümüş ve bronz madalyaların sahibi oldu.
Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.