LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ GINGERBREAD YARIŞINDA

TED Kocaeli Koleji̇ Lise öğrencileri Paylaşım Şenliği kapsamında, onlara verilmiş olan malzemeler ile belirli süre içerisinde ‘Gingerbread’ yapımındaki hünerlerini gösterdiler.

Lise öğrencilerimiz 27 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen Paylaşım Şenliği kapsamında, onlar için özel olarak hazırlanan masalarda ‘Gingerbread’ etkinliğine dahil oldular. Öğrencilerimiz her masanın üzerinde çeşitli pasta malzemeleri buldular ve kurabiyelerini süslemeye başladılar.  Aktivite sonunda, her masaya konulan Almanca ve İspanyolca kek tanıtım kağıdını doldurarak ürünlerinin tanıtımını yazdılar. Önceden belirlenmiş olan jüri üyelerimiz de masaları dolaşarak, kriterleri değerlendirdiler ve birinci olan grubu belirlediler.